Македонија
our values

вести

04/05/2018

Maarif International Schools Macedonia

Претседателот на Фондацијата Маариф и неговата придружна делегација го посетија претседателот на Република Македонија г-дин Иванов во неговата канцеларија. За време на посетата, беа одржани консултации во врска со работата на нашата Фондација Маариф во Македонија.