Македонија
our values

вести

01/01/1970

Претседателот на Турската Фондација Маариф и неговата придружна делегација го посетија премиерот на Република Македонија г-дин Зоран Заев во неговата канцеларија. За време на посетата, беа одржани консултации во врска со работата на нашата Фондација Маариф во Македонија.